La primera recepta que us proposo es aquest pastís, que és ideal, tant si tenim convidats grans o petits.
En aquest cas, jo tenia uns amics a sopar i ho vaig acabar d'aquesta manera, però amb una mica d'imaginació podem fer acabats més infantils per un pastís d'aniversari ràpid.
Ingredients:
100grms. de galetes Maria
40grms. de mantega
12 petit suisse Danonino de maduixa
200ml. de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200ml. de llet
100grms. de sucre
Gelatina de maduixa ROYAL
Fruits vermells
100grms. de galetes Maria
40grms. de mantega
12 petit suisse Danonino de maduixa
200ml. de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200ml. de llet
100grms. de sucre
Gelatina de maduixa ROYAL
Fruits vermells
Preparació:
Per fer la base, triturem les galetes ben fines i barregem amb la
mantega a temperatura ambient, fins aconseguir una massa ben homogènia. Posem
la base en un motlle i ho prenem bé amb una cullera, ho reservem a la nevera
perquè quedi una mica dur.
Per fer la part central del nostre pastís, hem de posar en remull les 5
fulles de gelatina en aigua freda.
Després escalfem una part de la llet
al microones i hi dissolem la gelatina. A part, barregem els petit Suisse, la
nata líquida, el sucre i la resta de la llet (jo també ho faig amb una batedora
elèctrica). Per últim, hi afegim la gelatina i ho remenem bé, ho aboquem sobre la base de galeta i ho deixem
quallar a la nevera.
Per a la capa superior, preparem la gelatina tal i com ens indiquen les
instruccions.
Col·loquem les fruites vermelles per sobre del nostre pastís i hi aboquem
la gelatina, ho deixem a la nevera fins que qualli i llestos!
Aquesta recepta també la podem acabar sense els fruits vermells i quan la
gelatina està dura i posem unes “xuxes” per sobre.
Bon profit!
Bon profit!