lunes, 16 de septiembre de 2013

Pastís de petit suisse i fruits vermells

Per fi m'he decidit a fer un blog. No sé si tindre gaire temps per anar fent i posant receptes, però per ara ja en tinc un munt d'acumulades! Espero que us agradi el blog i us doni moltes ideas per a festes i aniversaris.


La primera recepta que us proposo es aquest pastís, que és ideal, tant si tenim convidats grans o petits.


En aquest cas, jo tenia uns amics a sopar i ho vaig acabar d'aquesta manera, però amb una mica d'imaginació podem fer acabats més infantils per un pastís d'aniversari ràpid. 




Ingredients:

100grms. de galetes Maria

40grms. de mantega
12 petit suisse Danonino de maduixa
200ml. de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200ml. de llet
100grms. de sucre
Gelatina de maduixa ROYAL
Fruits vermells

Preparació:

Per fer la base, triturem les galetes ben fines i barregem amb la mantega a temperatura ambient, fins aconseguir una massa ben homogènia. Posem la base en un motlle i ho prenem bé amb una cullera, ho reservem a la nevera perquè quedi una mica dur.
Per fer la part central del nostre pastís, hem de posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda.

Després escalfem  una part de la llet al microones i hi dissolem la gelatina. A part, barregem els petit Suisse, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet (jo també ho faig amb una batedora elèctrica). Per últim, hi afegim la gelatina i ho remenem bé, ho  aboquem sobre la base de galeta i ho deixem quallar a la nevera.

Per a la capa superior, preparem la gelatina tal i com ens indiquen les instruccions.
Col·loquem les fruites vermelles per sobre del nostre pastís i hi aboquem la gelatina, ho deixem a la nevera fins que qualli i llestos!

Aquesta recepta també la podem acabar sense els fruits vermells i quan la gelatina està dura i posem unes “xuxes” per sobre.

Bon profit!