miércoles, 13 de noviembre de 2013

Galetes de mantega "Linzer"

Bona tarda!!
Us presento una recepta de galetes de mantega. Les vaig fer tipus linzer amb una melmelada de maduixa a dins. Van quedar boníssimes.


 Ingredients:
200 grms. mantega
100 grms. sucre
1 ou
350 grms. De farina
1 cullerada petita de vainilla
3 cullerades de llet

Melmelada pel farcit.

Preparació:
1. Barregem la mantega i sucre fins que quedi ben homogeni.
2. Afegim els ous un a un.
3. Posem la vainilla i la meitat de la farina.
4. Si veiem que la massa se’ns trenca a les mans, queda engrunada, hi afegim la llet.
5. Afegim la resta de la farina.
5. Si veiem que la massa se’ns trenca a les mans, queda engrunada, hi afegim la llet.
6. Estirem la massa de galeta entre dos papers de forn i la posem a la nevera 1 hora.
7. Tallem les galetes amb els motlles que ens agradin. Recordeu fer un forat al mig de la meitat de les galetes.
8. Esclafem el forn a 170 graus i posem les galetes 12-15 minuts.  Hem de vigilar que no se’ns cremin o quedin massa torrades.
9. Deixem refredar uns 5 minuts.
 10. Posem sucre glas a sobre les tapes, ho hem de fer abans de muntar la galeta, sinó taparíem la melmelada del centre.

Per muntar les galtes posem les bases la melmelada i a sobre les tapes amb el forat al mig.

Espero que us agradin molt, a casa van durar una tarda!

Bon profit!

Galletas de mantequilla "Linzer"

Buenas tardes!!!
Os presento una receta de galletas de mantequilla. Las hice tipo linzer con una mermelada de fresa dentro. Quedaron buenísimas.


Ingredientes:
200 gramos de mantequilla
100 gramos de azúcar
1 huevo
350 gramos de harina
1 cucharada pequeña de vainilla
3 cucharadas de leche

Preparación:
1. Mezclamos al mantequilla y el azúcar hasta que queda una crema homogénea.
2. Añadimos los huevos uno a uno.
3. Ponemos la vainilla y la mitad de la harina.
4. Si vemos que la masa se rompe o queda desmigajada le añadimos la leche.
5. Añadimos el resto de la harina.
5. Si vemos que la masa se rompe o queda desmigajada le añadimos la leche.
6. Estiramos la masa de las galletas  entre dos papeles de horno y la ponemos en la nevera 1 hora.
7. Cortamos las galletas con los moldes que nos gusten. Recordar que tenemos que hacer un agujero en la mitad de las galletas.
8. Calentamos el horno a 170 grados y podemos las galletas 12-15 minutos. Tenemos que vigilar que no se nos quemen o se queden demasiado tostadas.
9. Dejamos enfriar 5 minutos.
10. Ponemos el azúcar glas encina de las tapas (las galletas que tienen el agujero). Tenemos que hacerlo antes de montar las galletas, sino podríamos azúcar glas encima de la mermelada y quedaría mal.
Para montar las galletas ponemos las bases, la mermelada i las tapas encima.

Espero que os gusten mucho, en casa duraron una tarde!

Buen provecho!