Bona tarda!!
Us presento una
recepta de galetes de mantega. Les vaig fer tipus linzer amb una melmelada de
maduixa a dins. Van quedar boníssimes.
Ingredients:
200 grms. mantega
100 grms. sucre
1 ou
350 grms. De farina
1 cullerada
petita de vainilla
3 cullerades de
llet
Melmelada pel farcit.
Preparació:
1. Barregem la
mantega i sucre fins que quedi ben homogeni.
2. Afegim els ous
un a un.
3. Posem la
vainilla i la meitat de la farina.
4. Si veiem que
la massa se’ns trenca a les mans, queda engrunada, hi afegim la llet.
5. Afegim la resta
de la farina.
5. Si veiem que
la massa se’ns trenca a les mans, queda engrunada, hi afegim la llet.
6. Estirem la
massa de galeta entre dos papers de forn i la posem a la nevera 1 hora.
7. Tallem les
galetes amb els motlles que ens agradin. Recordeu fer un forat al mig de la
meitat de les galetes.
8. Esclafem el
forn a 170 graus i posem les galetes 12-15 minuts. Hem de vigilar que no se’ns cremin o quedin
massa torrades.
9. Deixem
refredar uns 5 minuts.
10. Posem sucre glas a sobre les tapes, ho hem
de fer abans de muntar la galeta, sinó taparíem la melmelada del centre.
Per muntar les
galtes posem les bases la melmelada i a sobre les tapes amb el forat al mig.
Espero que us
agradin molt, a casa van durar una tarda!