Per l’aniversari de la Tània, una nena
molt especial em vaig decidir a provar de fer un pastís amb fondant. Tot i que
el resultat no va ser dolent em queda molt per aprendre!!
El pastís és una mousse de xocolata
coberta amb un ganaché espès.
Ingredients:
150 grams galetes
150 grams mantega
200 ml. nata
200 gr. de xocolata
50 grms de mantega
2 ous
2 cullerades de sucre
Ingredients ganaché:
250 ml. nata per muntar
250 xocolata de cobertura
Fondant per a cobrir
200 ml. nata
200 gr. de xocolata
50 grms de mantega
2 ous
2 cullerades de sucre
Ingredients ganaché:
250 ml. nata per muntar
250 xocolata de cobertura
Fondant per a cobrir
Preparació:
Per a la mousse:
Fonem la mantega i
triturem les galetes per fer la base. Ho estenem a dins una base i prensem bé
amb un cullera.
Per altra banda, fonem
la xocolata al bany maria amb la manetega. Reservem.
Muntem la nata i les clares d’ou per separat. Reservem.
Barregem la xocolata,
el sucre i els rovells d’ou. A continuació afegim la nata, fent moviments suaus
amb una pala de fusta. Per últim, introduïm les clares d’ou.
Posem la mousse a sobre
de la base que ja em preparat i deixem refredar a la nevera.
Pel ganaché:
Posem la nata en un
cassó, quan bull o retirem i afegim la xocolata. Anem remenant fins que la
xocolata queda fosa.
Quan la mousse esta
molt freda i quallada i tirem la xocolata i ho posem a refredar de seguida.
Quan ja esta tot fred i
dur ho podem cobrir amb el fondant. Jo vaig fer una primera capa de color rosa
i a sobre vaig fer la cara de la Kitty i la vaig col·locar.
Com veureu no tinc gaires fotos del procés perquè encara no havia decidit fer el blog i només feia fotos del resultat final. Espero que més endavant vagi millorant!!!
Bon profit!!!