sábado, 12 de octubre de 2013

Magdalenes!

Una de les receptes més bones que he provat en molt de temps. Fàcil i bona.  
Amb aquesta recepta podreu tenir magdalenes fetes en 30 minuts i que en un tupper poden durar ben tendres 5-6 dies!!!! Mmmmmmm......


Ingredients:
250 grms. sucre 
4 ous
250 grms. oli d'oliva o gira-sol
120 grms. llet
350 grms. farina
1 sobre de llevat
1 ratlladura de llimona

Preparació:
Escalfar el forn a 220 graus i preparar les càpsules per les magadalenes. Jo he fet servir paper de forn tallat a quadradets posats dins de flameres individuals llises.

En un bol posem el sucre i els rovells dels ous. Ho barregem amb la batedora elèctrica. Quan tenim una massa homogenia i esponjosa hi afegim l'oli a poc a poc. A continuació hi afegim la llet de la mateixa manera. 

Després incorporem la farina i el llevat. 

A part, muntem les clares a punt de neu i les incorporem a  poc a poc a la massa anterior.

OPCIONAL: afegir unes birutes de xocolata.  

Emplenem les càpsules fins la meitat i ho posem al forn durant 15-20 minuts a 190-200 graus. 





Bon profit!