Una de les receptes més bones que he provat en molt de temps. Fàcil i bona.
Amb aquesta recepta podreu tenir magdalenes fetes en 30 minuts i que en un tupper poden durar ben tendres 5-6 dies!!!! Mmmmmmm......
Ingredients:
250 grms. sucre
4 ous
250 grms. oli d'oliva o gira-sol
120 grms. llet
350 grms. farina
1 sobre de llevat
1 ratlladura de llimona
1 ratlladura de llimona
Preparació:
Escalfar el
forn a 220 graus i preparar les càpsules per les magadalenes. Jo he fet servir paper de
forn tallat a quadradets posats dins de flameres individuals llises.
En un bol posem
el sucre i els rovells dels ous. Ho barregem amb la batedora elèctrica. Quan
tenim una massa homogenia i esponjosa hi afegim l'oli a poc a poc. A
continuació hi afegim la llet de la mateixa manera.
Després
incorporem la farina i el llevat.
A part, muntem
les clares a punt de neu i les incorporem a poc a poc a la massa
anterior.
OPCIONAL:
afegir unes birutes de xocolata.
Bon profit!