miércoles, 6 de noviembre de 2013

Cupcake super xoco

Bones!! 

Avui m'he decidit a fer un post sobre un cupcake que sempre triomfa!! És de xocolata amb xocolata. Vaig extreure l’idea indicial del bloc de l’Alma, Objectivo cupcake perfecto, però l’he anat modificant al meu gust.

Espero que us agradi el resultat.

Ingredients:
2 ous
140 grms. de sucre
115 grms. farina
120 grms. mantega
2 cullerades de cacao en pols
1 cullerada petita de llevat
1 cullerada de vainilla en pols
60-70 ml. llet

Per a la butercream:
90 grms. Mantega
70 grms. Cacao en pols
325 grms. Sucre glas
85 ml. llet
½ cullerada de vainilla

Per fer el cupcake:
1. Escalfem el forn a 180 graus.
2. Batem la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.  
3. Afegim els ous d’un a un.
4. A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
5. Afegim la llet.
6. Aboquem la resta d’ingredients secs.
7. Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
8. Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desemmotllem, reservem.

Per fer la buttercream (la meva preferida de llarg):
Barregem la mantega i el sucre glas. Quan tenim una pasta homogènia i afegim la vainilla, la llet i el cacao, tornem a barrejar fins que sigui una massa suau i sense grumolls. No té preu!

Posem la buttercream en una maniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi. 


Espero que us agradi molt i la feu moltes vegades.


Bon profit!

Cupcake super chocolate


Bones!! 

Hoy me he decido per un post sobre un cupcake que siempre triunfa!!! Es de chocolate con chocolate. Saque la idea inicial del blog de alma, Objetivo cupcake perfecto, pero la he ido modificando a mi gusto.

Espero que os guste el resultado.





Ingredientes:
2 huevos 
140 grms. azúcar
115 grms. harina
120 grms. mantequilla
2 cucharadas de cacao en polvo
1 cucharada pequeña de levadura
1 cucharada pequeña de vainilla
60-70 ml. de leche

Per a la butercream:
90 grms. Mantequilla
70 grms. Cacao en polvo
325 grms. Azúcar glas
85 ml. leche
½ cucharada de vainilla

Para hacer el cupcake:
1. Precalentamos el horno a 160 grados.
2. Batimos el azúcar con la mantequilla hasta que esté cremoso.
3. Añadimos los huevos de uno en uno.
4. Añadimos la mitad de los ingredientes secos. harina, levadura, cacao y vainilla.
5. Añadimos la leche.
6. Por último, añadimos el resto de los ingredientes secos.
8. Ponemos la masa en los moldes, solo hasta la mitad.
9. Horneamos unos 22-25 minutos o hasta que el pincho salga limpio.
10. Sacamos del horno y dejamos reposar 5 minutos, a continuación, desamoldamos y reservamos. 

Para hacer la buttercream (mi preferida de largo):
Mezclamos la mantequilla y el azúcar glas. Cuando tenemos una pasta homogénea añadimos la leche, la vainilla y el cacao, volvemos a mezclar hasta que la pasta esté suave y sin grumos. No tiene precio!

Espero que os guste mucho.



Buen provecho!