lunes, 2 de diciembre de 2013

Cupcake de xocolata amb llet!

Bones!! 

Aquest cupcake.... aquest cupcake.... està bo, no, el següent!!!!
És de xocolata amb xocolata amb llet. Vaig extreure l’idea indicial del bloc de l’Alma, Objectivo cupcake perfecto, però l’he anat modificant al meu gust.

Espero que us agradi el resultat.



Ingredients per a 8-10 cupcakes:
1 ous
60 grms. de sucre
55 grms. farina
60 grms. mantega
1 cullerada de cacao en pols
1/2 cullerada petita de llevat
1/2 cullerada de vainilla en pols
30-40 ml. llet

Per a la butercream de xocolata amb llet:
125 grms. de mantega
125 grms. sucre gals
1 cullerada de llet
1 cullerada de vainilla
100 grms. xocolata amb llet (jo l'he utilitzat milka, perquè no tenia a mà la de cobertura)
1 cullerada petita de cacao pur

Per fer el cupcake:
1. Escalfem el forn a 180 graus.
2. Batem la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.  
3. Afegim els ous d’un a un.
4. A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
5. Afegim la llet.
6. Aboquem la resta d’ingredients secs.
7. Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
8. Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desemmotllem, reservem.

Per fer la buttercream:
1. Barregem la mantega i el sucre glas. 
2. Quan tenim una pasta homogènia i afegim la vainilla i la llet.
3. Fonem la xocolata amb llet al bany maria. Quan esta, l'aboquem a la barrega anterior, sobretot hem de vigilar que no estigui massa calenta o ens sortirà una sopa!!!
4. Afegim el cacao en pols i llest!


Posem la buttercream en una màniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi. Jo, per aquestes hi vaig possar una mica de xolocata amb llet per sobre.


Espero que us agradi molt i la feu moltes vegades.


Bon profit!

Cupcake de chocolate con leche

Hola!!! 

Este cupcake..... este cupcake.... Es bueno, no lo siguiente!!!!
Es de chocolate con chocolate con leche. Saque la idea inicial del blog de alma, Objetivo cupcake perfecto, pero la he ido modificando a mi gusto.

Espero que os guste el resultado.



Ingredientes para 8-10 cupcakes:
1 huevos 
60 grms. azúcar
55 grms. harina
60 grms. mantequilla
1 cucharadas de cacao en polvo
1/2 cucharada pequeña de levadura
1/2 cucharada pequeña de vainilla
30-40 ml. de leche

Para la butercream:
125 grms. mantequilla
125 grms. azúcar glas
1 cucharada de vainilla
1 cucharada de leche
100 grms. chocolate con leche (yo usé Milka porqué no tenia a mano el de cobertura)
1 cucharada de cacao puro

Para hacer el cupcake:
1. Precalentamos el horno a 160 grados.
2. Batimos el azúcar con la mantequilla hasta que esté cremoso.
3. Añadimos los huevos de uno en uno.
4. Añadimos la mitad de los ingredientes secos. harina, levadura, cacao y vainilla.
5. Añadimos la leche.
6. Por último, añadimos el resto de los ingredientes secos.
8. Ponemos la masa en los moldes, solo hasta la mitad.
9. Horneamos unos 22-25 minutos o hasta que el pincho salga limpio.
10. Sacamos del horno y dejamos reposar 5 minutos, a continuación, desamoldamos y reservamos. 

Para hacer la buttercream:
1. Mezclamos la mantequilla y el azúcar gals.
2. cuando tenemos una pasta homogénea, le añadimos la vainilla y la leche.
3. Fundimos el chocolate con leche al baño maria. Quando esta listo lo echamos encima, sobretodo tenemos que vigilar que no este caliente, sinó tendremos una sopa!!!
4. Añadimos el cacao y listo!


Ponemos la buttercream en una manga pastelera con la boquilla que más nos guste i decoramos. Yo, para estos le puse un poco más de chocolate desecho por encima.

Espero que os guste mucho.




Buen provecho!