lunes, 2 de diciembre de 2013

Cupcake de xocolata amb llet!

Bones!! 

Aquest cupcake.... aquest cupcake.... està bo, no, el següent!!!!
És de xocolata amb xocolata amb llet. Vaig extreure l’idea indicial del bloc de l’Alma, Objectivo cupcake perfecto, però l’he anat modificant al meu gust.

Espero que us agradi el resultat.



Ingredients per a 8-10 cupcakes:
1 ous
60 grms. de sucre
55 grms. farina
60 grms. mantega
1 cullerada de cacao en pols
1/2 cullerada petita de llevat
1/2 cullerada de vainilla en pols
30-40 ml. llet

Per a la butercream de xocolata amb llet:
125 grms. de mantega
125 grms. sucre gals
1 cullerada de llet
1 cullerada de vainilla
100 grms. xocolata amb llet (jo l'he utilitzat milka, perquè no tenia a mà la de cobertura)
1 cullerada petita de cacao pur

Per fer el cupcake:
1. Escalfem el forn a 180 graus.
2. Batem la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.  
3. Afegim els ous d’un a un.
4. A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
5. Afegim la llet.
6. Aboquem la resta d’ingredients secs.
7. Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
8. Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desemmotllem, reservem.

Per fer la buttercream:
1. Barregem la mantega i el sucre glas. 
2. Quan tenim una pasta homogènia i afegim la vainilla i la llet.
3. Fonem la xocolata amb llet al bany maria. Quan esta, l'aboquem a la barrega anterior, sobretot hem de vigilar que no estigui massa calenta o ens sortirà una sopa!!!
4. Afegim el cacao en pols i llest!


Posem la buttercream en una màniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi. Jo, per aquestes hi vaig possar una mica de xolocata amb llet per sobre.


Espero que us agradi molt i la feu moltes vegades.


Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario