viernes, 27 de septiembre de 2013

Macaro francès



Aquest cap de setmana tenia un sopar familiar i havia de fer quelcom en porcions individuals, així que em vaig dedicar a buscar receptes fins que vaig decidir-me pels famosos macarons dolços.






Al principi estava una mica escèptica perquè havia llegit que eren molt difícils de fer, però, per sort, la part més difícil és la fonejada.

Aquí teniu la recepta!

Ingredients dels macarons:

6 clares d’ou
400 grms. sucre glass
250 grms. ametlla molta
Polsim de sal

Farcit:

300 grms. sucre glass
250 grms. mantega
2 cullerades de postra de nata líquida
1 cullerada de postra d'extracte de vainilla
Quelcom que doni gust. Us recomano les pastes de fruites que podeu comprar a My Lovely Food





Preparació:

1. Pre-escalfem el forn a 170º.
2. Muntem les clares i barregem el sucre poc a poc (si en tenim i podem amb la màquina).
3. Barregem l’ametlla i la sal, aquest pas és millor fer-lo a mà, barrejant amb una llengua de gat.
4. Per últim, posem el colorant.  Fem les pastilles a les safates de forn i ho deixem reposat 30 min.
5. Ho posem al forn 14 min.
6. Preparem el farcit. Per fer-ho treballem la mantega amb el sucre i afegim la nata i la vainilla, per últim i posem el gust.
7. Quan els macarrons s'han refredat els muntem posant una mica de farcit al mig, de manera que quedi com un sandwich.

Aquí teniu el resultat final! 




Bon profit!