Aquest cap
de setmana tenia un sopar familiar i havia de fer quelcom en porcions individuals,
així que em vaig dedicar a buscar receptes fins que vaig decidir-me pels
famosos macarons dolços.
Al principi estava una mica escèptica perquè havia llegit
que eren molt difícils de fer, però, per sort, la part més difícil és la fonejada.
Aquí teniu la recepta!
Ingredients dels macarons:
6 clares d’ou
400 grms. sucre glass
250 grms. ametlla molta
Polsim de sal
Farcit:
300 grms. sucre glass
250 grms. mantega
2 cullerades de postra de nata líquida
1 cullerada de postra d'extracte de vainilla
Preparació:
1. Pre-escalfem el forn a 170º.
2. Muntem les clares i barregem el sucre poc a
poc (si en tenim i podem amb la màquina).
3. Barregem l’ametlla i la sal, aquest pas és millor fer-lo a mà, barrejant amb una llengua de gat.
4. Per últim, posem el colorant. Fem les pastilles a les safates de forn i ho
deixem reposat 30 min.
5. Ho posem al forn 14 min.
6. Preparem el farcit. Per fer-ho treballem la mantega amb el sucre i afegim la
nata i la vainilla, per últim i posem el gust.
7. Quan els macarrons s'han refredat els muntem posant una mica de farcit al mig, de manera que quedi com un sandwich.
Aquí teniu el resultat final!
Bon profit!