domingo, 24 de noviembre de 2013

BCN and Cake

Que dir-vos!!! Va ser un dia genial, un somni fet realitat. El BCN and Cake és una  fira que enguany mostra la seva segona edició amb molt més èxit que l’edició anterior. Jo, l’any passat no hi vaig poder anar, ja que el meu nen tenia 2 mesos...

Aquest any hi he anat amb una amiga i bloggera, l’Alba de Raconet de sucre, i la veritat, no sabria que explicar-vos i que no. El que si que us diré és que hi havia estands per tots els gustos i colors, demostracions, cursos, concursos... Nosaltres vam assistir a algunes demostracions, aquest any no vam fer cap curs, ja que era el primer any que hi anàvem i volíem veure com anava. Resultat, millor impossible (bé, amb més diners a la butxaca segur que hagués estat millor :P) 


La veritat és que si dedicaves una estona a comprar preus podies trobar forces gangues. Jo per exemple, em vaig comprar un talladors amb expulsor de margarides i flocs de neu per 3 i 4€, respectivament.

També hi havia una quantitat impressionat de pastissos que et podien deixar sense paraules en un tancar i obrir d’ulls. Poso unes quantes fotos dels que més em van agradar.































Aquest que us ensenyo a conitnuació era sens dubte el més gran, el photocall comestible d'Escribá. 



Pel que fa a les demostracions, n'hi havia varies i de molt interessants, algunes es feien a peu d'estand. Vaig aprofitar per fer un vídeo súper curt de com fer roses amb fondant i ens vam poder fer fotos amb alguns dels craks dels sugarcraft, us les deixo!



Hi havia una quantitat d'estands molt gran, però en remarcar un, el de l’Íngrid de My lovely fooduna de les botigues més meravelloses del nostre poble i rodalies. No és només meravellosa pels seus productes, el que la fa especial és la seva propietària que sempre està allà per donar-te un consell o ajudar-te en tot el que necessitis. 
Haig de reconèixer que des de que vaig entrar per primera vegada per la porta d’aquella botiga la qualitat i acabats dels meus pastissos a millorat exponencialment.  Així que ja sabeu, si em voleu fer un bon regal allà no fallareu.... 


Si sou aficionats a aquest món i us anieu a anar-hi l'any vinent, un consell, no porteu gaires diners i res de targetes!!!!