miércoles, 23 de octubre de 2013

Mousse de formatge


Aquesta recepta és facilíssima. És la que faig per les barraques del meu poble en quantitats industrials o la que faig en uns gotets quan tinc convidats sorpresa a casa.

Els ingredients són senzills i la preparació exprés, així que una recepta 10 pels fans del formatge.




Ingredients:

100 grms. Galetes maria
50 grms. Mantega
150 grms. Philadelphia
30 grms. Sucre glass
½ culleradeta d’extracte de vainilla
Una mica de suc de llimona (unes gotes)
125 ml. Nata líquida per muntar
Melmelada al gust, jo us recomano un sabor àcid, com maduixa, cirera, albercoc...

Preparació:

Triturem les galetes i fonem la mantega al microones. Barregem fins que quedi una pasta i la posem al fons dels nostres motlles, individuals o un de gran.
Per altre banda posem en un bol la philadelphia i el sucre glass i ho barregem bé(jo ho haig al de la batedora elèctrica) . Després hi afegim l’extracte de vainilla i la llimona. Quan ja ho tenim ben barrejat reservem.

Muntem la nata i la incorporem a la barreja anterior, aquest pas s’ha de fer a mà. Millor si ho feu amb una llengua de gat, barregeu a poc a poc fent moviments envoltants perquè la massa agafi aire i quedi més "mussificat".

Posem la preparació sobre de la base de galeta i afegim una mica de melmelada per sobre. La quantitat de melmelada va al gust del cuiner!


Ho deixem un parell d’horetes a la nevera i llestos. Haig de reconèixer que si tenim pressa i només ho tenim 1 hora també queda bé.

Apa doncs, bon profit a tots!!!!!