domingo, 10 de noviembre de 2013

Cup cake d'oreo

Hola, l'endrada d'avui va dedicada als cupcakes que vaig fer per l'anversari de la Marta iq ue anaven a conjunt amb el pastís de la Minnie.

Espero que us agradi el resultat.


 Ingredients:
2 ous
140 grms. de sucre
115 grms. farina
120 grms. mantega
2 cullerades de cacao en pols
1 cullerada petita de llevat
1 cullerada de vainilla en pols
60-70 ml. llet

Per a la butercream:
150 grms. Philadelphia
150 grms. Nata líquida
90 grms. sucre glas
1 cullerada de suc de llimona
1 cullerada petita de vainilla

Per fer el cupcake:
1. Escalfem el forn a 180 graus.
2. Batem la mantega i el sucre fins que quedi cremós. Farem servir la batedora elèctrica durant tot el procés.  
3. Afegim els ous d’un a un.
4. A continuació afegim la meitat dels ingredients secs: farina, llevat, cacao i vainilla.
5. Afegim la llet.
6. Aboquem la resta d’ingredients secs i la galeta triturada.
7. Emplenem els motllos fins la meitat i ho posem al forn 22-25 minuts o fins que surti el punxo net.
8. Deixem refredar en una reixa 5 minuts i després desemmotllem, reservem.

Per fer la crema de formatge:
Barregem la philadelphia, el sucre glas, la llimona i la vainilla. Reservem.
Montem la nata i la barregem a la crema anterior.
L'hem de preparar el mateix dia que la volem gastar, necessita nevera.

Posem la buttercream en una maniga pastissera i decorem amb la broqueta que més ens agradi. 


Per aquest dia jo vaig fer un acabat que recordes la minnie. Per fer-ho:
1. Vaig prerpara uns llasets amb fondant.
2. Hi vaig fer puntets amb una glasa real.
3. Ho deixem secar fins el dia que ho necessitem.


El dia de montar el cupcake posem una galeta oreo (només la galeta) al centre i dos minis per fer d'orelles, col·loquem el llaset i ja tenim el cupcake inspirat en la minnie mouse. 


Bon profit!

Cupcake de oreo

Hola, la entrada de hoy va dedicada a los cupcake que hice para el cumpleaños de Marta i que van a conjunto con el pastel de la Minnie.

Espero que os guste el resultado.


Ingredientes:
2 huevos 
140 grms. azúcar
115 grms. harina
120 grms. mantequilla
2 cucharadas de cacao en polvo
1 cucharada pequeña de levadura
1 cucharada pequeña de vainilla
60-70 ml. de leche
6 cucharadas de galleta de oreo triturada

Per a la crema de queso:
150 grms. Philadelphia
150 grms. Nata liquida
90 grms. Azúcar glas
1 cucharada de zuma de limón
1 cucharada pequeña de vainilla

Para hacer el cupcake:
1. Precalentamos el horno a 160 grados.
2. Batimos el azúcar con la mantequilla hasta que esté cremoso.
3. Añadimos los huevos de uno en uno.
4. Añadimos la mitad de los ingredientes secos. harina, levadura, cacao y vainilla.
5. Añadimos la leche.
6. Añadimos el resto de los ingredientes secos.
7. Al final, añadimos la galleta de oreo triturada y ya tenemos la masa lista.
8. Ponemos la masa en los moldes, solo hasta la mitad.
9. Horneamos unos 22-25 minutos o hasta que el pincho salga limpio.
10. Sacamos del horno y dejamos reposar 5 minutos, a continuación, desamoldamos y reservamos. 

Para hacer la crema de queso:
Mezclamos la philadelphia, el azúcar glas, el limón y la vainilla. Reservamos.
Montamos la nata i la mezclamos a la crema anterior.
La tenemos que prarar el mismo día que lo vamos a consumir, ya que necesita nevera.

Ponemos la crema en una manga pastelera y decoramos con la boquilla que más nos guste.







  Para este día yo los acabe de manera que recordaran a la minnie.  Para hacer-lo:
1. Preparamos unos lacitos con fondant rojo.
2. Los punteamos con glasa real.
3. Los dejamos secar hasta el día que los necesitamos.


El dio que montamos los cupcakes ponemos una galleta oreo (solo la galleta) en el centro y dos minis oreo para que hagan de orejas. Enganchamos el lacito y ya los tenemos listos.



Espero que os guste.

Buen provecho!