Bon
dia!
Avui
us porto una recepta super bona i fàcil de fer. El cupcake és de vainilla súper
senzill. He extret la recepta del cupcake del bloc Objectivo:
cupcake perfecto, de l'Alma. Jo
n'he fet la meitat i he decidit fer servir dos ous en comptes d'un. La veritat és que aquesta és una de les meves pàgines
de referència, tot el que fa sempre funciona i està boníssim!!!
Per
la massa:
62
grms. de mantega a temperatura ambient
100
grms. sucre normal
100
grms. de farina.
1
cullerada petita de llevat
2 ous
1
cullerada d’extracte de vainilla
Per
a la crema de formatge:
40
grms. De mantega
40
grms. Sucre glas
160
grms. De mascarpone
1 cullerada
de pasta de maduixa (ja sabeu, la podeu trobar a My lovely food)
Decoració:
Fondant
blanc per fer els flocs de neu.
Tallador
forma de flocs.
Purpurina
perla.
Preparació:
1.
Barregem la mantega i el sucre amb la batedora elèctrica.
2.Quan
tenim una massa suau i homogènia i afegim els ous d'un en un.
3. A
continuació i afegim els ingredients secs barrejats: farina i lleva.
4.
Per últim, afegim la pell de la llimona.
5.
Emplenem les càpsules fins la meitat. Recordeu posar-los en un motlle dur
perquè quedin més bonics.
6.
Posem al forn durant uns 14-15 minuts a 180-200 graus (si feu minicupacakes amb
8 minuts haurien d’estar de sobres). Recordeu comprovar sempre l'estat de
cocció amb un ganivet o un punxo.
7.
Quan esta, el deixem refredar i reservem.
Per fer la crema de formatge:
1. Batem
la mantega i el sucre glas.
2. Quan
tenim una pasta homogènia, afegim el formatge, que ha d’estar fred.
3.
Afegim la pasta de maduixa.
Per
fer la decoració:
1.
Fem els flocs de neu i els deixem secar una mica.
2. Amb
un pinzell gran (jo utilitzo una “brocha” de posar coloret,
nova!) empolsem una mica de purpurina perla per donar color.
Per
muntar:
1.
Posem la crema de formatge en una màniga pastissera amb una broqueta de boca
llisa i ample.
2. Fem
el dibuix que més ens agradi.
3.
Quan ja ho tenim posem una mica de pasta de maduixa i a sobre el floc de neu
per decorar i llestos!
Bon
profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario